Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ):

«Βραβείο Αριστείας» στον(ην) άριστο(η) απόφοιτο του Τμήματος για το έτος 2020.

«Βραβείο Αριστείας» στον(ην) άριστο(η) απόφοιτο του Τμήματος για το έτος 2019.

 

Διαγωνισμοί

Το 2020 το προϊόν O-LIVE, το οποίο δημιουργήθηκε από ομάδα φοιτητών και ακαδημαϊκών του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, βραβεύτηκε πρώτο στον εθνικό διαγωνισμό Ecotrophelia. Κατόπιν η ομάδα του Τμήματος εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό όπου κατέκτησε το αργυρό-2ο βραβείο καινοτόμων οικολογικών προϊόντων ECOTROPHELIA EUROPE 2020

To 2017 το προϊόν «HONEY BEE GOODs» βραβεύθηκε με το βραβείο καλύτερου πλάνου μάρκετινγκ και εμπορίας  (ΒΡΑΒΕΥΣΗ ECOTROPHELIA 2017).

Το 2016 το προϊόν «AEGEAN PUFFS» βραβεύτηκε με το βραβείο καλύτερου πλάνου μάρκετινγκ και εμπορίας (ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ECOTROPHELIA 2015-2016).

To 2015 το προϊόν «TARTIQUE» βραβεύθηκε με το βραβείο καλύτερης παρουσίασης (ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ECOTROPHELIA 2015-2016).

Το 2014 το προϊόν «MASTINIA» βραβεύτηκε με το 2ο βραβείο (ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ECOTROPHELIA 2013 - 2014).

To 2013 το προϊόν «30 ΒΕΕS» βραβεύθηκε με το 2ο βραβείο (ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ECOTROPHELIA 2013 - 2014).

Το 2012 τα προϊόντα «ΕNDECA» και «CRISPY DELIGHT» μοιράστηκαν το 3ο βραβείο (ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ECOTROPHELIA 2011 - 2012).

Το 2011 το προϊόν «SWEET VARIATION» βραβεύθηκε με το 2ο βραβείο (ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ECOTROPHELIA 2011 - 2012).

 

 

 

Εκλογές Μονιμοποιήσεις Καθηγητών