α/α |
Εξάμηνο 1Ο |
Χαρακτ. |
1ΔΜ/ΠΜ |
Ώρες |
|
α/α |
Εξάμηνο 2Ο |
Χαρακτ. |
ΔΜ/ΠΜ |
Ώρες |
1 |
Αγγλικά Ι |
2Υ |
3 / 4 |
3Θ3 |
|
1 |
Αγγλικά ΙΙ |
Υ |
3 / 4 |
Θ3 |
2 |
Ανόργανη Χημεία |
Υ |
4 / 6 |
Θ3 4Ε3 |
|
2 |
Γενική Μικροβιολογία |
Υ |
4 / 6 |
Θ3 Ε2 |
3 |
Βιολογία Κυττάρου |
Υ |
4 / 6 |
Θ3 Ε2 |
|
3 |
Εισαγωγή στη Βιομηχανία Τροφίμων ΙΙ (Διαλέξεις-Επισκέψεις σε Επιχειρήσεις) |
Υ |
3 / 4 |
Θ2 Ε4 |
4 |
Εισαγωγή στη Βιομηχανία Τροφίμων Ι (Διαλέξεις-Επισκέψεις σε Επιχειρήσεις) |
Υ |
3 / 4 |
Θ2 Ε4 |
|
4 |
Οργανική Χημεία |
Υ |
4 / 6 |
Θ3 Ε3 |
5 |
Μαθηματικά |
Υ |
4 / 5 |
Θ3 5Φ3 |
|
5 |
Στατιστική Ποσοτικές Μέθοδοι |
Υ |
4 / 5 |
Θ3 Ε2 |
6 |
Φυσική |
Υ |
3 / 5 |
Θ3 |
|
6 |
Πληροφορική Βάσεις δεδομένων |
Υ |
3 / 5 |
Θ2 Ε2 |
|
|
|
|
|
|
7 |
Βιοποικιλότητα Βιοτικοί Πόροι |
6ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
α/α |
Εξάμηνο 3ο |
Χαρακτ. |
1ΔΜ/ΠΜ |
Ώρες |
|
α/α |
Εξάμηνο 4ο |
Χαρακτ. |
ΔΜ/ΠΜ |
Ώρες |
1 |
Βιοχημεία Ι |
Υ |
4 / 6 |
Θ3 Ε2 |
|
1 |
Βιοχημεία ΙΙ |
Υ |
4 / 6 |
Θ3 Ε2 |
2 |
Εισαγωγή στην Επιστήμη της Διατροφής |
Υ |
3 / 5 |
Θ3 |
|
2 |
Διατροφική Αγωγή |
Υ |
4 / 6 |
Θ3 2Ε |
3 |
Μικροβιολογία Τροφίμων Ι |
Υ |
5 / 7 |
Θ3 Ε3 |
|
3 |
Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων |
Υ |
3 / 4 |
Θ3 |
4 |
Φυσιολογία του Ανθρώπου Ι |
Υ |
3 / 5 |
Θ3 |
|
4 |
Φυσιολογία του Ανθρώπου ΙI |
Υ |
3 / 5 |
Θ3 |
5 |
Χημεία Τροφίμων Ι |
Υ |
5 / 7 |
Θ3 Ε3 |
|
5 |
Χημεία Τροφίμων II |
Υ |
5 / 7 |
Θ3 Ε3 |
6 |
Ιστορία και Ανθρωπολογία της Διατροφής |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
|
6 |
Πρακτική άσκηση |
ΚΕΥ |
3 / 5 |
Θ3 |
α/α |
Εξάμηνο 5ο |
Χαρακτ. |
1ΔΜ/ΠΜ |
Ώρες |
|
α/α |
Εξάμηνο 6ο |
Χαρακτ. |
ΔΜ/ΠΜ |
Ώρες |
1 |
Βιοχημεία Τροφίμων |
Υ
|
4 / 6 |
Θ3 Ε2 |
|
1 |
Διατροφή και Μεταβολισμός |
Υ
|
4 / 6 |
Θ3 Ε2 |
2 |
Διατροφή στα Στάδια της Ζωής |
Υ
|
4 / 6 |
Θ3 Ε2 |
|
2 |
Επεξεργασία και Συντήρηση Τροφίμων |
Υ |
3 / 5 |
Θ3 |
3 |
Μηχανική Τροφίμων Φυσικές Διεργασίες |
Υ |
4 / 6 |
Θ3 Ε2 |
|
3 |
Μικροβιολογία Τροφίμων II |
Υ |
5 / 7 |
Θ3 Ε3 |
4 |
Τεχνολογία Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης |
Υ |
4 / 6 |
Θ3 Ε3 |
|
4 |
Παθοφυσιολογία |
Υ |
3 / 5 |
Θ3 |
5 |
Στρατηγικό Μάρκετινγκ |
Υ |
3 / 4 |
Θ3 |
|
5 |
Τεχνολογία Τροφίμων Φυτικής Προέλευσης |
Υ |
4 / 6 |
Θ3 Ε3 |
6 |
Μοριακή Βιολογία |
ΚΕΥ |
4 / 6 |
Θ3 Ε3 |
|
6 |
Βιοστατιστική |
ΚΕΥ |
4 / 5 |
Θ3 Ε2 |
7 |
Βιώσιμα Αγροδιατροφικά Σύστηματα και Διατροφικές Αλυσίδες |
ΚΕΥ |
4/4 |
Θ3 Ε2 |
|
7 |
Εφαρμογές Πληροφορικής στην Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής |
ΚΕΥ |
4 / 4 |
Θ3 Ε2 |
8 |
Τοξικολογία Τροφίμων |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
|
8 |
Τεχνολογία Γάλακτος |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
|
|
|
|
|
|
9 |
Συσκευασία Τροφίμων |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
α/α |
Εξάμηνο 7ο |
Χαρακτ. |
1ΔΜ/ΠΜ |
Ώρες |
|
α/α |
Εξάμηνο 8ο |
Χαρακτ. |
ΔΜ/ΠΜ |
Ώρες |
1 |
Ασφάλεια και Ποιότητα Τροφίμων |
Υ |
3 / 5 |
Θ3 |
|
1 |
Νομοθεσία Τροφίμων |
Υ |
3 / 5 |
Θ3 |
2 |
Πτυχιακή Μελέτη |
Υ |
9 / 15 |
|
|
2 |
Πτυχιακή Μελέτη |
Υ |
9 / 15 |
|
3 |
Αγγλικά ΙΙΙ |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
|
3 |
Βιοτεχνολογία Τροφίμων |
ΚΕΥ |
4 / 6 |
Θ3 Ε2 |
4 |
Βιοδιεργασίες στην Ανάπτυξη Βιώσιμων, Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
|
4 |
Διατροφικές Πολιτικές και Δημόσια Υγεία |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
5 |
Γενετική και Διατροφή |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
|
5 |
Διαχείριση και Αξιοποίηση Υποπροϊόντων Βιομηχανιών Τροφίμων |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
6 |
Διατροφή στην Άσκηση και τη Σωματική Δραστηριότητα |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
|
6 |
Επιδημιολογία Τροφιμογενών Νοσημάτων |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
7 |
Διαχείριση Καινοτομίας και Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
|
7 |
Λειτουργικά Τρόφιμα |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
8 |
Νανοτεχνολογία: Εφαρμογές στην επιστήμη τροφίμων |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
|
8 |
Μελισσοκομία και Προϊόντα Κυψέλης |
ΚΕΥ |
4 / 6 |
Θ3 Ε2 |
9 |
Οργανοληπτικός Έλεγχος |
ΚΕΥ |
4 / 6 |
Θ2 Ε3 |
|
9 |
Σχεδιασμός και Δημιουργία Νεοφυών Επιχειρήσεων στον Κλάδο των Τροφίμων |
ΚΕΥ |
3 / 4 |
Θ3 |
10
|
Υγεινή Τροφίμων και Συμπεριφορά Καταναλωτή |
ΚΕΥ |
3/4 |
Θ3 |
|
10 |
Φαρμακευτικά Αρωματικά φυτά |
ΚΕΥ |
3/4 |
Θ3 |
1ΔΜ / ΠΜ: Διδακτικές Μονάδες / Πιστωτικές Μονάδες,
2 Υ:Υποχρεωτικό, 3Θ: Θεωρία, 4Ε: Εργαστήριο, 5Φ: Φροντιστήριο, 6ΚΕΥ: Κατ’Επιλογή Υποχρεωτικό