Ανακοινώνεται ότι η Γραμματεία του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής θα δεχτεί αιτήσεις των φοιτητών/τριων που ανακηρύσσονται Πτυχιούχοι του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής στην εξεταστική περίοδο Ιουνίου και Σεπτεμβρίου Ακαδ. Έτους 2018-2019  (ή και σε προηγούμενες) και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην απονομή των Πτυχίων της Τετάρτης 04 Δεκεμβρίου 2019.

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: από 15/10/2019 έως  31/10/2019. Οι αιτήσεις θα κατατεθούν ηλεκτρονικά στην Γραμματεία του Τμήματος (
mail Γραμματείας : secr-nutr@aegean.gr και fax Γραμματείας : 2254083109).

 

 

                                                                                   Από τη Γραμματεία του Τμήματος

                                                                                  Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

 

Ανακοινώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία των κατατακτηρίων εξετάσεων του ακαδ. έτους 2019 – 2020 των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την 1η έως και την 15η Νοεμβρίου 2019 στο on-line Σύστημα Αιτήσεων Κατατακτηρίων Εξετάσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο στην ιστοσελίδα: http://katataktiries.aegean.gr

 

Ανακοίνωση Πρόγραμμα Κατατακτήριες Εξετάσεις Ακ. Έτος 2019-2020.pdf

 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά (τα οποία υποβάλλονται ηλεκτρονικά) είναι:

 

• Αίτηση του ενδιαφερομένου/ης.

• Αντίγραφο πτυχίου ή πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών. Προκειμένου για πτυχιούχους εξωτερικού συνυποβάλλεται και βεβαίωση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών τους από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) ή από το όργανο που έχει την αρμοδιότητα αναγνώρισης του τίτλου σπουδών.

Η εφαρμογή StudentsWeb αφορά την άμεση εξυπηρέτηση των φοιτητών, δίνοντας τους τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω του Διαδικτύου σε διάφορες υπηρεσίες της Γραμματείας.

Η υπηρεσία προσφέρει στους φοιτητές – χρήστες του συστήματος την δυνατότητα εμφάνισης κάποιων γενικών πληροφοριών του ιδρύματος και του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής.

Επίσης οι φοιτητές μέσω της υπηρεσίας StudentsWeb έχουν τη δυνατότητα να εμφανίσουν και να επεξεργαστούν προσωπικά στοιχεία που αφορούν μόνο τους ίδιους.
 
Η Είσοδος στην Υπηρεσία StudentsWeb, γίνεται από τον παρακάτω σύνδεσμο:
 
 
Πληκτρολογώντας το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password), που σας έχει δοθεί από την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Χρηστών Λήμνου.
 
Περισσότερες Πληροφορίες και οδηγίες μπορείτε να βρείτε στο εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής Student Web:
 
 
Οδηγίες για την προσθήκη μαθημάτων στην Δήλωση Μαθημάτων, για την εμβόλιμη Εξεταστική του Φεβρουαρίου, μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
 
 
 
 
 
 

 

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες του Τμήματος μας,

θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι στο τέλος της αποφοίτητής σας από το Τμήμα μας θα λάβετε μία ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΝΩΣΗΣ Η/Υ.

Για να λάβετε τη βεβαίωση αυτή, όσοι από τους φοιτητές/φοιτήτριες του Τμήματος έχετε εισαχθεί στο Τμήμα με έτος εισαγωγής από το 2009 έως και το έτος 2016, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε περάσει με επιτυχία τα εξής μαθήματα :

 . ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ  - ΚΩΔ. ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: 1500

. ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Ι -ΚΩΔ. ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ:1750

. ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -ΚΩΔ. ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ:2250

. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - ΚΩΔ. ΜAΘΗΜΑΤΟΣ:2450

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Για τους εισαχθέντες φοιτητές/φοιτήτριες του Τμήματος με έτος εισαγωγής από το 2017  και Μετά απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση  ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΓΝΩΣΗΣ Η/Υ είναι να έχετε περάσει με επιτυχία τα εξής μαθήματα :

. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ  - ΚΩΔ. ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: 1500

. ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ- ΚΩΔ. ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: 2300

. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ -ΠΟΣΟΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ-ΚΩΔ. ΜAΘΗΜΑΤΟΣ:1650

. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - ΚΩΔ. ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ:2450

 

 

                                                                                                      Από τη Γραμματεία

 

ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ

 

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε. θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019. Καλούνται όλοι οι Πρωτοετείς Φοιτητές/τριες του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της άνω κατηγορίας να πραγματοποιήσουν την εγγραφής στους στο Τμήμα στο παραπάνω διάστημα.

Πρόσφατες Ανακοινωσεις

Εκλογές Μονιμοποιήσεις Καθηγητών