Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής και το Ιδρυματικό Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν ημερίδα με τίτλο «ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ: Από το εργαστήριο στην παραγωγή».
 
Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Πανεπιστημιακή Μονάδα της Λήμνου, την Τετάρτη 03 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα, Μύρινα, Λήμνος.
 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των επαγγελματικών προοπτικών των αποφοίτων του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων. Ταυτόχρονα η εν λόγω εκδήλωση αποσκοπεί να παρουσιάσει στην ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και στο ευρύ κοινό τις επιτυχίες και διακρίσεις των φοιτητών/τριών του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής σε γνωστούς ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς που αφορούν στον αναπτυσσόμενο κλάδο της Βιομηχανίας Τροφίμων αλλά και τη συμμετοχή τους σε ερευνητικές δραστηριότητες που σχετίζονται με τις διατροφικές ιδιότητες γνωστών τοπικών παραδοσιακών προϊόντων τροφίμων.
 
Οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση αφορούν τα κάτωθι:
 
  1. Η οικονομία των βιοτικών πόρων διατροφής στην εποχή μετά την κρίση
  2. Η πρακτική άσκηση στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής: Απολογισμός έργου - προϊόντα Διαγωνισμού Ecotrophelia (2011- 2014)
  3. Παρουσίαση του προϊόντος «30 BEES» από την ομάδα φοιτητών που το παρήγαγε 2ο βραβείο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2013
  4. Παρουσίαση του προϊόντος «MASTINIA» από την ομάδα φοιτητών που το παρήγαγε 2ο βραβείο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2014
  5. Διατροφικές ιδιότητες τοπικών, παραδοσιακών τροφίμων: Ερευνητικά αποτελέσματα πτυχιακών εργασιών του Τ.Ε.Τ.Δ
  6. Παρουσίαση Συμμετοχής στον 4-ετη κύκλο ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ επιχειρηματιών της Λήμνου (Απονομή Τιμής ένεκεν Πιστοποιητικών)
 
 
 
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
24 - 11 - 2014

Πρόσφατες Ανακοινωσεις

Εκλογές Μονιμοποιήσεις Καθηγητών