ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

                                                                                         

Μύρινα, 20 Ιουλίου, 2017

 

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου διεξάγει πανελλαδική έρευνα αποτύπωσης της "διαχειριστικής επάρκειας" και "καινοτομικότητας" των μεταποιητικών επιχειρήσεων (κυρίως τροφίμων) μέσω της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου στον κάτωθι σύνδεσμο:

https://goo.gl/forms/3b7o84pEayFopdPD3

Η έρευνα δεν χρηματοδοτείτε από κάποιο πρόγραμμα, και γίνεται στα πλαίσια ενός 3-ετούς προγραμματισμού αποτύπωσης, παρακολούθησης, και προτάσεων βελτίωσης της ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (κυρίως τροφίμων) που έχει ξεκινήσει η Μονάδα Διαχείρισης Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας Τροφίμων - ΔΕΚΤ του Τμήματος: http://www.fns.aegean.gr/research_FBMI.html

Οι επιχειρήσεις που θα συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο θα έχουν την δυνατότητα, μετά το πέρας της επεξεργασίας των αποτελεσμάτων να μάθουν:
ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ τους σε σχέση με τον μέσο όρο που η έρευνα θα αναδείξει!

Με Εκτίμηση--

 

Δημήτρης Σκάλκος

Αναπληρωτής Καθηγητής

Διοίκησης Καινοτομίας στις Επιχειρήσεις Τροφίμων

 

 

Μητροπολίτη Ιωακείμ 2, 81400 Μύρινα, Λήμνος, τηλ.: 2254083013,  fax: 225483109

 

Εκλογές Μονιμοποιήσεις Καθηγητών