Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι, υπάρχει η δυνατότητα για ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων μέσω της Υπηρεσίας StudentsWeb.

Για την χρονική περίοδος δήλωσης μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου θα ενημερωθείτε από την γραμματεία του τμήματος μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, γι’ αυτό προτείνεται να παρακολουθείτε τα e-mail σας καθημερινά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την ολοκλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή της ανανέωσης εγγραφής-δήλωσης μαθημάτων σας σε κάθε ακαδημαϊκό εξάμηνο, παρακαλούμε για την εκτύπωση και φύλαξή της στο Προσωπικό σας Αρχείο, ώστε σε περίπτωση ύπαρξης προβλήματος, να αποδεικνύεται η νόμιμη και εμπρόθεσμη ανανέωση εγγραφής-δήλωσης μαθημάτων σας

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι, η Υπηρεσία StudentsWeb, προσφέρει στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την δυνατότητα πρόσβασης μέσω του Διαδικτύου σε διάφορες Υπηρεσίες της Γραμματείας.

Όλοι οι φοιτητές του τμήματος, μπορούν να συνδεθούν από την ιστοσελίδα https://studentweb.aegean.gr/  δίνοντας τα στοιχεία τους (όνομα χρήστη  - username και κωδικός πρόσβασης  - password).

Αφού συνδεθούν στο σύστημα, μπορούν να δουν κάποιες Γενικές Πληροφορίες, καθώς επίσης και προσωπικά στοιχεία που αφορούν μόνο τους ίδιους.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να δουν την βαθμολογία τους και, να την εκτυπώσουν. Καθώς επίσης, τις δηλώσεις Μαθημάτων τους και να κάνουν ηλεκτρονική αίτηση πιστοποιητικών και παρακολούθησης της κατάστασης των αιτήσεων π.χ. σε αναμονή ή έχει εκδοθεί.

Στο forum:

https://forum.aegean.gr/viewtopic.php?f=164&t=7396

θα βρείτε τις βασικές οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας StudentsWeb.

 

Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία HelpDesk του Κέντρου Πληροφορικής στο τηλέφωνο 2254083166 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση help@lemnos.aegean.gr

Εκλογές Μονιμοποιήσεις Καθηγητών