Η Δομή Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει παρουσίαση του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης για το τρέχον έτος, από την Υπεύθυνη του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης 2 και τον Τμηματικά Υπεύθυνο Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, κ. Α. Κουτελιδάκη, Επίκ. Καθηγητή.

Η παρουσίαση θα διεξαχθεί στην αίθουσα Παντελίδειο και θα περιλαμβάνει τα οφέλη και τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος (δήλωση μαθήματος, διαδικασία υποβολής αιτήσεων και απαιτούμενα δικαιολογητικά, αναζήτηση φορέων, επιλογή φοιτητών/τριών, υποχρεώσεις ασκούμενων φοιτητών/τριών, ορισμός εποπτών καθηγητών, αξιολόγηση πρακτικής άσκησης).

Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (κ. Φρονιμάκη Ευγενία, τηλ. 210-6492114, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Εκλογές Μονιμοποιήσεις Καθηγητών