Μύρινα, 4 Φεβρουαρίου  2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες του Tμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής ότι η έναρξη των μαθημάτων του Εαρινού εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου 2020.

 

Καλούνται οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, να πραγματοποιήσουν την ανανέωση εγγραφής–δήλωσης μαθημάτων τους για το προσεχές Εαρινό εξάμηνο εντός της προθεσμίας που ορίστηκε με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος  Επιστήμης  Τροφίμων και Διατροφής και συγκεκριμένα   το διάστημα από 10 Φεβρουαρίου έως και 17 Φεβρουαρίου 2020 μέσω της υπηρεσίας E-University. https://studentsweb.aegean.gr/

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την παρέλευση της παραπάνω προθεσμίας  η πλατφόρμα θα κλείσει. Οι φοιτητές/τριες πρέπει να εισέρχονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή  students web  με την χρήση των κωδικών πρόσβασης (username/password) και να δηλώνουν τα μαθήματα για το Εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να υποβάλλουν και να κρατήσουν αντίγραφο της  δήλωσης μαθημάτων του τρέχοντος Εαρινού εξαμήνου για το  αρχείο τους.

Ο μέγιστος αριθμός δήλωσης μαθημάτων είναι 8 .

 

 

Από τη Γραμματεία  του

Τμήματος Επιστήμης

Τροφίμων και Διατροφής

Εκλογές Μονιμοποιήσεις Καθηγητών