Μύρινα, 29 Σεπτεμβρίου 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες του Tμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής ότι η έναρξη των μαθημάτων του Χειμερινού εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021 θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου 2020.

Καλούνται οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, να πραγματοποιήσουν την ανανέωση εγγραφής – δήλωσης μαθημάτων τους για το προσεχές Χειμερινό εξάμηνο εντός της προθεσμίας που ορίστηκε με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος  Επιστήμης  Τροφίμων και Διατροφής και συγκεκριμένα   το διάστημα από 5 Οκτωβρίους έως και  9 Οκτωβρίου 2020 μέσω της υπηρεσίας E-University. https://studentsweb.aegean.gr/

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την παρέλευση της παραπάνω προθεσμίας  η πλατφόρμα θα κλείσει. Οι φοιτητές/τριες πρέπει να εισέρχονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή  students web  με την χρήση των κωδικών πρόσβασης (username/password) και να δηλώνουν τα μαθήματα για το Χειμερινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να υποβάλλουν και να κρατήσουν αντίγραφο της  δήλωσης μαθημάτων του τρέχοντος Χειμερινού εξαμήνου για το  αρχείο τους.

Ο μέγιστος αριθμός δήλωσης μαθημάτων είναι 8 .

 

Από τη Γραμματεία  του

Τμήματος Επιστήμης

Τροφίμων και Διατροφή

 

 

Εκλογές Μονιμοποιήσεις Καθηγητών