Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής ότι η έναρξη των μαθημάτων του Χειμερινού εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου 2021.

Καλούνται οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, να πραγματοποιήσουν την ανανέωση εγγραφής – δήλωσης μαθημάτων τους για το προσεχές Χειμερινό εξάμηνο εντός της προθεσμίας που ορίστηκε με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος  Επιστήμης  Τροφίμων και Διατροφής και συγκεκριμένα το διάστημα από 17 Σεπτεμβρίου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2021 μέσω της υπηρεσίας E-University. https://studentsweb.aegean.gr/  

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά την παρέλευση της παραπάνω προθεσμίας  η πλατφόρμα θα κλείσει. Οι φοιτητές/τριες πρέπει να εισέρχονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή  students web  με την χρήση των κωδικών πρόσβασης (username/password) και να δηλώνουν τα μαθήματα για το Χειμερινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.  Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να υποβάλλουν και να κρατήσουν αντίγραφο της  δήλωσης μαθημάτων του τρέχοντος Χειμερινού εξαμήνου για το  αρχείο τους επίσης θα ήταν προτιμότερο η δήλωση μαθημάτων να γίνει από υπολογιστή και όχι από κινητό τηλέφωνο. Ο μέγιστος αριθμός δήλωσης μαθημάτων είναι 8 .

 

                                                                              Από τη Γραμματεία  του

                                          Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής

 

                                                                                                   

 

Πρόσφατες Ανακοινωσεις

Εκλογές Μονιμοποιήσεις Καθηγητών